ABC Bouwsupport is gespecialiseerd in het boren en plaatsen van chemische verankeringen. Wij werken nauw samen met Nidim Drones & Surveys uit Arnhem. Zij zijn specialist op het gebied van maatvoering van ankers. Deze samenwerking maakt het mogelijk dat wij u een totaalpakket kunnen aanbieden op het gebied van het maatvoeren (uitzetten), boren en plaatsen van chemische verankering voor uw staalconstructie.

Hoogwaardige chemische verankering
Chemische verankering is een klus die veel ervaring en een vaste hand vergt. Ondanks de specialistische apparatuur is het plaatsen van verankering natuurlijk een vak apart. Het uitmeten van de plaatsing moet op de millimeter nauwkeurig zijn, anders loopt u het risico dat de constructie niet stabiel staat. Om deze reden is het belangrijk dat echte specialisten uw chemische verankering plaatsen. ABC Bouwsupport is één van die specialisten, maar doet dit zeker niet alleen. Ons opgeleide personeel is ervaren en zorgt voor kwalitatief materiaal. Onze partner zorgt ervoor dat de metingen helemaal correct zijn. Door deze samenwerking zorgen wij ervoor dat uw chemische verankering altijd voldoet aan de ABC kwaliteitseisen.

Laat uw chemische verankering uitmeten door NIDIM   Chemische verankering plaatsen door ABC Bouwsupport

 

Voordelen van de samenwerking tussen ABC Bouwsupport en Nidim Drones & Surveys
Dankzij deze hechte samenwerking profiteert u van een ontzorgde dienst in chemische verankering. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee:

  • De kans op fouten bij het plaatsen van chemische verankering wordt geminimaliseerd, waardoor ook de kans op stagnatie wordt beperkt.
  • U heeft te maken met één aanspreekpunt wat de communicatie helder en soepel maakt.
  • Vanwege de bundeling van expertises leveren wij altijd uitmuntend werk.
  • Gezamenlijk hebben wij een zeer groot werkgebied (wereldwijd)

 

Wilt u ook van deze krachtenbundeling op het gebied van chemische verankering profiteren of wilt u meer weten over deze dienst? Neem dan gerust contact met ons op.