ABC Bouwsupport verzorgt de meest complexe hak- en sloopwerkzaamheden. Ons sloopteam is breed inzetbaar, waarbij wij werken met bijna ieder materiaal en op vrijwel iedere locatie. Deze werkzaamheden worden altijd nauwkeurig en secuur uitgevoerd om een veilige sloop te kunnen garanderen. Bovendien ruimen wij al het hak- en sloopafval vanzelfsprekend voor u op, zodat de ruimte bij oplevering netjes en schoon wordt achtergelaten. Kortom, ABC Bouwsupport verzorgt uw hak- en sloopwerkzaamheden van A tot Z.

Sloopwerkzaamheden
Van renovatiesloop tot totaalsloop; ons sloopteam wordt ingezet bij de meest uiteenlopende sloopwerkzaamheden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het ‘leegslopen’ van winkels, woningen en kantoren. Zowel bij fijn sloopwerk als bij grof sloopwerk hebben wij de expertise. Slopen is namelijk een vak apart en vergt vakmanschap. Er komt veel kennis van materialen en gereedschappen bij kijken om op een veilige manier te kunnen slopen, daarom leiden wij al onze medewerkers op en volgen zij regelmatig cursussen om hun kennis bij te schaven. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat sloopwerkzaamheden efficiënt worden uitgevoerd om tijd te kunnen besparen. Dit doen wij door een goede plan van aanpak, gebruik te maken van de juiste machines en gereedschappen, te slopen in de goede volgorde en de afkomende materialen te sorteren. Ook helpt het vroegtijdig sorteren van afkomende materialen bij het besparen van de afvoerkosten van sloopafval.

Enkele voorbeelden van sloopwerkzaamheden:

  • Strippen van vloeren
  • Verwijderen van tapijt
  • Slopen van keukens en badkamers
  • Afstomen van behang
  • Slopen van trappen

 

Hakwerkzaamheden
Op diverse locaties en met bijna ieder materiaal voeren wij hakwerkzaamheden uit. Hierbij verzorgt ABC Bouwsupport het hele proces; van het hakken tot aan het afvoeren van het hakafval. Precisie is voor ons zeer belangrijk, waarbij wij streven naar minimale overlast. Het hakafval voeren wij direct na onze werkzaamheden af, zodat de ruimte zonder problemen weer stofvrij kan worden gemaakt. Uiteraard worden alle projecten bij oplevering netjes, schoon en opgeruimd achter gelaten.

Enkele voorbeelden van hakwerkzaamheden:

  • Uithakken van sparingen in muren (t.b.v. bijvoorbeeld liften en muren)
  • Uithakken van sparingen in vloeren (t.b.v. bijvoorbeeld trapgaten)
  • Weghakken van overtollig beton of steenconstructies

 

Bij ABC Bouwsupport zijn uw hak- en sloopwerkzaamheden in goede handen. Bent u geïnteresseerd in deze dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.