Over Abc Bouwsupport- ABC Bouwsupport

Over Abc Bouwsupport

LACHENDE MENSEN VINDEN WIJ HEEL BELANGRIJK

ABC Bouwsupport komt voort uit een combinatie van eigen ervaringen met personeelstekort, gesprekken met mensen uit de bouwbranche en een idee voor de ideale vorm van georganiseerde ondersteuning bij bouwprojecten.

The ABC Family

Het ABC Team staat te trappelen om u te helpen met uw bouwklussen. Maak kennis met Frank, Jan, Rob, Kees, Jamie, Geert, Wilfried, Joey, Michael, Danny, Grzegorz, Adrian, Hassan, Janis en Martins.

Ons team is versterkt met Genesis die zich voornamelijk bezighoudt met HR zaken en zich daarnaast bemoeit met projectmanagement en administratie. Carla zorgt op kantoor voor de gehele administratieve backup en uiteraard voor een heerlijke kop koffie!

Iedere dag wordt er weer hard gewerkt door onze mannen (en vrouwen) maar mag ook de humor en gezelligheid zeker niet ontbreken. Dat is toch ook wel een van de pijlers van ons team; niet voor niets voelen wij ons de ABC Family! Bekijk ook eens onze visuals op deze site om te zien wat wij met die humor doen!

Voor gemotiveerde jongens die de handen uit de mouwen willen steken, veel variatie in hun werk willen, willen leren, en... niet onbelangrijk... in een leuk team willen werken is er altijd wel plaats bij ABC. Nieuwsgiering? Neem even contact op!

Het idee

Met Jan als wijze oude rot in het vak en Frank als jonge hond met nieuwe ideeën en een andere kijk op zaken, vullen zij elkaar uitstekend aan. Wat begon in de zomer van 2014 met het opruimen en sorteren van afval, ontwikkelde ABC Bouwsupport zich steeds verder op het gebied van bouwondersteuning. Na 5 jaar biedt het bedrijf complete bouwondersteuning aan; van boren, zagen en sloopwerken tot stucwerk en tegelen. Maar ABC Bouwsupport staat niet stil. Zij zoeken continue naar nieuwe manieren om meer rendement voor bedrijven te realiseren door efficiënter en veiliger te werken, mee te denken in het werkproces en ideeën aan te dragen voor extra bouwondersteuning. Daarnaast is in 2021 Frank volledig eigenaar geworden van dit mooie bedrijf waarmee de continuiteit voor de toekomst gewaarborgd is. Samen met de jongens op kantoor en in de buitendienst zorgen zij voor tevreden gezichten bij onze opdrachtgevers.

Extra expertise

Wij kunnen u van dienst zijn met bouwondersteuning in de breedste zin des woords. Daarnaast kunt u ons bellen voor stuc- en schilderwerk, chemische verankering, sloopwerkzaamheden, renovaties van panden en woningen, boren en zagen met diamant, badkamers en keukens,

Voor complete verbouwingen, renovaties, montagewerkzaamheden en allerhande bouwondersteuing kunnen wij u nu nog beter van dienst zijn.

Werken voor ABC Bouwsupport

ABC is altijd op zoek naar gemotiveerde ZZP’ers die willen werken voor een veelzijdig bedrijf. Ben jij handig en heb je bepaalde skills of ervaring in de bouw? Sta je ervoor open om bij te leren? Kun je goed in een team werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bel of mail voor een afspraak of loop eens binnen bij ons aan de Keurmeester in Kwintsheul. Lees hier meer.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Lachende mensen, heel belangrijk!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij erg belangrijk. ABC Bouwsupport werkt namelijk graag met mensen die echt willen werken. Door mensen in te zetten die moeilijk aan een baan kunnen komen, leveren we gegarandeerd gemotiveerd personeel met een bijzonder hoge werklust. Blije mensen op de bouwplaats, daar worden wij blij van.

In samenwerking met uitzendingsbureaus geeft ABC Bouwsupport op deze manier harde werkers met een verminderde kans op een baan toch de mogelijkheid aan de slag te gaan. Hardere werkers zul je niet snel vinden!

SAMENWERKING

ABC Bouwsupport werkt graag samen met specialisten. Ook als het op de bouwondersteuning van onze website aankomt.

 

Booming Marketing

Booming Marketing houd je regelmatig op de hoogte van het laatste nieuws. Zij zorgt ervoor dat je alles kunt lezen over onze nieuwe projecten en actualiteiten. Zo is de website altijd up-to-date.

 

Lighthouse Films

Bart Kester fotografeert je gelukkig alleen van je beste kant en maakte de mooiste timelapses en filmpjes die precies laten zien waar ABC Bouwsupport goed in is.

 

Webmark Solutions

Webmark Solutions is onze vertrouwde partner voor het ontwikkelen, ontwerpen en onderhouden van de technische kant van onze website. 

testimonials

Bekijk ons portfolio