Portfolio afgerond- ABC Bouwsupport

Portfolio afgerond

“JAMMER DAT ZE NIET ÉLKE VRIJDAG VIS MEEBRENGEN“

Cottage park Waddinxveen

Cottage park Waddinxveen is een kleinschalig nieuwbouwplan met een groen en dorps karakter.

Westergouwe in Gouda

Aan de westkant van Gouda wordt gebouwd aan een waterrijke en groene wijk met een gevarieerd woningaanbod: Westergouwe.

De Hoogh in Amsterdam

In het Amsterdamse Museumkwartier realiseert Boele & van Eesteren De Hooch met ondersteuning van ABC Bouwsupport.

Zandkasteel Amsterdam

Zandkasteel Amsterdam is een project met nieuwbouw woningen van IBB Kondor.

Amare Den Haag

ABC Bouwsupport heeft gedurende een viertal jaar mogen meehelpen bij de ontwikkeling van het culturele centrum Amare in Den Haag (OCC).

Westfield Mall of the Netherlands

ABC Bouwsupport heeft verschillende ondersteunende werkzaamheden mogen uitvoeren bij Westfield Mall of the Netherlands.

Nieuwe trapgaten in Nieuwegein

In Nieuwegein gaat ABC Bouwsupport voor haar opdrachtgever 9 trapgaten inzagen, waarbij wij ook alle sloop- en afvoerwerkzaamheden verzorgen.

Inntel Hotel in Scheveningen

Hotels zijn vaak een bron van vakantie, plezier en ontspanning. Dat geldt niet voor de mannen en vrouwen van ABC.

Zeeburgereiland in Amsterdam

Het zeeburgereiland is een uniek project in de omgeving van Amsterdam. Wij werken graag samen met de verschillende partijen om Amsterdam net een stukje mooier te maken!

Holy Residence in Vlaardingen

ABC Bouwsupport mag met trots meewerken aan het Holy Residence project in Vlaardingen.

Renovatie en sloopwerken van 113 woningen

Aan de Filip van Bourgondielaan te Zeist is ABC Bouwsupport actief voor de renovatie van maarliefst 113 woningen. Tijdens dit project zijn er diverse renovatie- en sloopwerkzaamheden uitgevoerd.

Hargapark (Park Harga) in Schiedam; Kroon & de Koning

Wauw, we hebben het niet vaak, maar dit project doet ons hartje sneller kloppen. De laatste tijd hebben wij meer en meer bijgedragen aan dit soort bouwprojecten. De luxe eensgezinswoningen aan een rustgevend slootje. Het is een perfecte omgeving om kinderen in op te voeden. Park Harga is dan ook een prachtig project voor ABC Bouwsupport.

Hart van ’s-Gravenzande, Boele & van Eesteren

Dit jaar mochten wij regelmatig samenwerken met Boele & van Eesteren. Zo ook aan dit prachtige project in het hart van 's-Gravenzande. Gelijk aan de naam van het project. Dit prachtige gebouw is neergezet als centraal punt in de dorpskern van 's-Gravenzande. We werken graag aan projecten zoals deze, het geeft ons namelijk de ruimte om geweldige samenwerkingen op te zetten.

Hakwerkzaamheden op diverse bouwprojekten in Den Haag en Rotterdam

ABC Bouwsupport levert Hakwerkzaamheden op diverse bouwporjecten in Den Haag en Rotterdam.

Sloopwerkzaamheden in Hilversum, Amsterdam en Austerlitz

ABC Bouwsupport werkt aan verschillende sloopwerkzaamheden in Hilversum, Amsterdam en Austerlitz.

Merenhoef Maarssen van Bebouw Midreth

Je hebt gebouwen en je hebt gebouwen. Merenhoef Maarssen is een voorbeeld van een prachtig stukje bouwkunde. Gelukkig hebben wij als ABC Bouwsupport de kans om aan dit soort projecten mee te werken.

Valley Amsterdam, Boele & van Eesteren

Eens in de zoveel tijd kom je een prachtig project tegen. Zo ook Valley Amsterdam. In samenwerking met Boele & van Eesteren werken wij aan dit hoogstaande stukje architectuur. Het brengt de natuur terug in de binnenstedelijke aanbouw. Een unieke combinatie van verticaal tuinieren en luxe woningen.

GTC Aalsmeer

Voor onze opdrachtgever Boele & van Eesteren hebben wij geholpen bij de realisatie GTC Aalsmeer (Green Trade Center). Dit was een zeer groot project, waarbij ABC Bouwsupport heeft bijgedragen met bouwondersteunende werkzaamheden en opleverschoonmaak.

New Norfolk in Scheveningen

In samenwerking met Kroon en de Koning hebben wij in Scheveningen geholpen aan de realisatie van de New Norfolk appartementen. Hierbij hebben wij diverse bouwondersteunende werkzaamheden uit handen genomen zoals het werken in hoogwerkers en het rijden op heftrucks, het opruimen van bouwafval, het schoon houden van de bouwplaats en verschillende montagewerkzaamheden.

Airbus Oegstgeest

Voor onze opdrachtgever Boele & van Eesteren hebben wij geholpen bij de bouw van de loods voor de Airbus in Oestgeest. Alle voorkomende bouwondersteunende werkzaamheden die moesten worden uitgevoerd, zijn door ABC Bouwsupport gerealiseerd.

First Rotterdam

Hier nemen we een kijkje in een opgeleverd project; First Rotterdam. Dit prachtige gebouw is een eyecatcher op steenworpafstand van het centraal station Rotterdam. Grote projecten als deze hebben vaak behoefte aan brede bouwondersteuning van ABC Bouwsupport.


Gemeentehuis Westland

Voor een grote opdrachtgever hebben wij de bouwondersteuning verzorgd bij de bouw van de nieuwe gemeentehuizen in Naaldwijk. Deze indrukwekkende ontwerpen, één publiek gebouw aan de Verdilaan en één gebouw aan de Tiendweg vragen om een zorgvuldige uitvoering.

HAGA Ziekenhuis

Het HAGA ziekenhuis staat symbool voor medische professionaliteit. Bij de bouw van het nieuwe gebouw, wat van enorm belang is, heeft ABC Bouwsupport mogen bijdragen aan een nobel doel. Wij mochten bijdragen aan de constructie, nette afwerking en schone oplevering.

Hilvertshof

Het Hilvertshof is een winkelcentrum waar zich vele populaire winkels bevinden en het is natuurlijk van belang dat winkelende mensen veilig de nieuwste mode kunnen bewonderen. ABC Bouwsupport heeft daarom haar expertise en vaardigheden losgelaten op de constructie van winkelcentrum Hilvertshof.

1-24   25-48

testimonials

Bekijk ons portfolio