Portfolio afgerond- ABC Bouwsupport

Portfolio afgerond

“JAMMER DAT ZE NIET ÉLKE VRIJDAG VIS MEEBRENGEN“

Renovatie en sloopwerken van 113 woningen

Aan de Filip van Bourgondielaan te Zeist is ABC Bouwsupport actief voor de renovatie van maarliefst 113 woningen. Tijdens dit project zijn er diverse renovatie- en sloopwerkzaamheden uitgevoerd.

Hargapark (Park Harga) in Schiedam; Kroon & de Koning

Wauw, we hebben het niet vaak, maar dit project doet ons hartje sneller kloppen. De laatste tijd hebben wij meer en meer bijgedragen aan dit soort bouwprojecten. De luxe eensgezinswoningen aan een rustgevend slootje. Het is een perfecte omgeving om kinderen in op te voeden. Park Harga is dan ook een prachtig project voor ABC Bouwsupport.

Hart van ’s-Gravenzande, Boele & van Eesteren

Dit jaar mochten wij regelmatig samenwerken met Boele & van Eesteren. Zo ook aan dit prachtige project in het hart van 's-Gravenzande. Gelijk aan de naam van het project. Dit prachtige gebouw is neergezet als centraal punt in de dorpskern van 's-Gravenzande. We werken graag aan projecten zoals deze, het geeft ons namelijk de ruimte om geweldige samenwerkingen op te zetten.

Sloopwerkzaamheden in Hilversum, Amsterdam en Austerlitz

ABC Bouwsupport werkt aan verschillende sloopwerkzaamheden in Hilversum, Amsterdam en Austerlitz.

GTC Aalsmeer

Voor onze opdrachtgever Boele & van Eesteren hebben wij geholpen bij de realisatie GTC Aalsmeer (Green Trade Center). Dit was een zeer groot project, waarbij ABC Bouwsupport heeft bijgedragen met bouwondersteunende werkzaamheden en opleverschoonmaak.

First Rotterdam

Hier nemen we een kijkje in een opgeleverd project; First Rotterdam. Dit prachtige gebouw is een eyecatcher op steenworpafstand van het centraal station Rotterdam. Grote projecten als deze hebben vaak behoefte aan brede bouwondersteuning van ABC Bouwsupport.


Gemeentehuis Westland

Voor een grote opdrachtgever hebben wij de bouwondersteuning verzorgd bij de bouw van de nieuwe gemeentehuizen in Naaldwijk. Deze indrukwekkende ontwerpen, één publiek gebouw aan de Verdilaan en één gebouw aan de Tiendweg vragen om een zorgvuldige uitvoering.

HAGA Ziekenhuis

Het HAGA ziekenhuis staat symbool voor medische professionaliteit. Bij de bouw van het nieuwe gebouw, wat van enorm belang is, heeft ABC Bouwsupport mogen bijdragen aan een nobel doel. Wij mochten bijdragen aan de constructie, nette afwerking en schone oplevering.

Hilvertshof

Het Hilvertshof is een winkelcentrum waar zich vele populaire winkels bevinden en het is natuurlijk van belang dat winkelende mensen veilig de nieuwste mode kunnen bewonderen. ABC Bouwsupport heeft daarom haar expertise en vaardigheden losgelaten op de constructie van winkelcentrum Hilvertshof.

Liander in Duiven

In de afgelopen jaren hebben wij aan veel bijzondere projecten meegewerkt, zo ook het nieuwe kantoor van Liander. Buiten de prachtige locatie is ook het gebouw een voorbeeld van architectuur. ABC Bouwsupport heeft mogen bijdragen aan de constructie en ondersteunende werkzaamheden.

testimonials

Bekijk ons portfolio