Portfolio in aanbouw- ABC Bouwsupport

Portfolio in aanbouw

“JAMMER DAT ZE NIET ÉLKE VRIJDAG VIS MEEBRENGEN“

Nieuwe trapgaten in Nieuwegein

In Nieuwegein gaat ABC Bouwsupport voor haar opdrachtgever 9 trapgaten inzagen, waarbij wij ook alle sloop- en afvoerwerkzaamheden verzorgen.

Inntel Hotel in Scheveningen

Hotels zijn vaak een bron van vakantie, plezier en ontspanning. Dat geldt niet voor de mannen en vrouwen van ABC.

Zeeburgereiland in Amsterdam

Het zeeburgereiland is een uniek project in de omgeving van Amsterdam. Wij werken graag samen met de verschillende partijen om Amsterdam net een stukje mooier te maken!

Holy Residence in Vlaardingen

ABC Bouwsupport mag met trots meewerken aan het Holy Residence project in Vlaardingen.

Hakwerkzaamheden op diverse bouwprojekten in Den Haag en Rotterdam

ABC Bouwsupport levert Hakwerkzaamheden op diverse bouwporjecten in Den Haag en Rotterdam.

Merenhoef Maarssen van Bebouw Midreth

Je hebt gebouwen en je hebt gebouwen. Merenhoef Maarssen is een voorbeeld van een prachtig stukje bouwkunde. Gelukkig hebben wij als ABC Bouwsupport de kans om aan dit soort projecten mee te werken.

Valley Amsterdam, Boele & van Eesteren

Eens in de zoveel tijd kom je een prachtig project tegen. Zo ook Valley Amsterdam. In samenwerking met Boele & van Eesteren werken wij aan dit hoogstaande stukje architectuur. Het brengt de natuur terug in de binnenstedelijke aanbouw. Een unieke combinatie van verticaal tuinieren en luxe woningen.

New Norfolk in Scheveningen

In samenwerking met Kroon en de Koning hebben wij in Scheveningen geholpen aan de realisatie van de New Norfolk appartementen. Hierbij hebben wij diverse bouwondersteunende werkzaamheden uit handen genomen zoals het werken in hoogwerkers en het rijden op heftrucks, het opruimen van bouwafval, het schoon houden van de bouwplaats en verschillende montagewerkzaamheden.

Airbus Oegstgeest

Voor onze opdrachtgever Boele & van Eesteren hebben wij geholpen bij de bouw van de loods voor de Airbus in Oestgeest. Alle voorkomende bouwondersteunende werkzaamheden die moesten worden uitgevoerd, zijn door ABC Bouwsupport gerealiseerd.

Julia's Villas

In Wateringen bevindt zich een idilische omgeving met prachtige huizen genaamd Julia's Villas. ABC Bouwsupport draagt bij aan de realisatie van verschillende woningen in deze omgeving.

NCIA in Den Haag

Het NCIA is het hoofdkwartier voor communicatie en informatieuitwisseling van de NATO. Het gebouw bevindt zich in Den Haag en was toe aan uitbreiding van het complex. ABC Bouwsupport heeft aan dit project mogen bijdragen door haar expertise en vaardigheden in te zetten.

Voorzetgebouw Utrecht

Het Voorzetsgebouw in Utrecht wordt de nieuwe ingang van het winkelcentrum Hoog Catharijne en is simpelweg een prachtig ontwerp. De wimpergevel is uniek in zijn soort en bevat vele aspecten die dit gebouw een eigen karakter geven.

testimonials

Bekijk ons portfolio